De Gouverneur

21 appartementen + 3 herenhuizen

**De Gouverneur:**

De Gouverneur van Sassenheim geeft de J.P. Gouverneurlaan een prachtig nieuw aanzien. Op de plek van het gedateerde bankgebouw komt een mooi ontworpen appartementengebouw met rijke en bijzondere details. In totaal komen er 21 appartementen en 3 grondgebonden woningen.

****

**De appartementen**

De appartementen zijn verschillend van grootte. Op de begane grond bevinden zich de bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Uiteraard is er een lift en hebben alle appartementen één of meerdere balkons of terras.

* Begane grond: 7 huurappartementen van 70-80 m2

* 1e en 2e verdieping: 5 koopappartementen van 130-180 m2

* 3e verdieping: 3 koopappartementen van 170-205 m2

* 4e verdieping: penthouse van circa 265 m2

****

**Drie charmante herenhuizen**

Aan de Keerweerlaan worden drie herenhuizen gebouwd, gelegen op eigen grond. De woningen zijn ontworpen met een knipoog naar de jaren ’30. De erker aan de voorzijde van de woning met daarboven een balkon, de mooie voordeuren, verfijnde raamdetailleringen en dakkapellen op de zolder geven deze woningen een bijzonder cachet.

De woningen zijn met een oppervlakte van ongeveer 165 m2 royaal te noemen. De woningen bieden ruimte aan vijf slaapkamers en twee badkamers. De berging komt in de achtertuin en is via een ‘achterom’ bereikbaar.

**Installaties:**

Zowel de koop als de huurwoningen worden uitgerust met luxe sanitair en een uitgebreide elektrische installatie. Tevens worden alle woningen voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp.

Bij de huurappartementen is dit een lucht-lucht warmtepomp en bij de koopwoningen een lucht-water variant i.c.m. een mechanisch ventilatie systeem.

INFO

Status:

Actief

Datum:

07-11-2019

Aannemer:

de Lange van der Plas

Disciplines:

E-Installaties

W-installaties

LOCATIE

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.