MEAS locatie

60 appartementen

Op de hoek van de Vijf Meilaan en de Rooseveltstraat wordt een woontoren van tien verdiepingen gerealiseerd met daarnaast een woonblok van drie verdiepingen. In totaal komen er op de zogenaamde ‘Maes-locatie’ 60 appartementen en ruimte voor winkels op de begane grond. Het benzinestation verdwijnt. Onder de nieuwbouw komt een parkeergarage.

P. van der Niet B.V. mag voor dit project zowel de werktuigbouwkundige-als de elektrotechnische installaties verzorgen.

Voor wat betreft het loodgieterswerk zullen de appartementen o.a. voorzien worden van een koud- en warmwaterinstallatie, binnenriolering, hemelwaterafvoeren en sanitair. Er zal een duurzame Warmte-Terug-Win installatie aangebracht worden en mechanische ventilatie.

Voor de centrale verwarming wordt een luchtwaterwarmtepomp aangebracht in combinatie met een vloerverwarmingssysteem. Ook wordt er voor de levering van een prefab schoorsteen gezorgd.

De elektrische installatie bestaat naast het aanbrengen van de algemene- en woninginstallatie ook uit het leveren en monteren van algemene LED-verlichting en een videofooninstallatie in de appartementen en een brandmeldinstallatie in de parkeergarage.

INFO

Status:

Actief

Datum:

18-04-2018

Aannemer:

de Lange van der Plas

Disciplines:

E-Installaties

W-installaties

LOCATIE

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.