Redershaven fase II

42 woningen

Aan de Prins Hendrikkade, op een prachtige plek in hartje Katwijk is op historische grond het project Redershaven gerealiseerd.

Redershaven is een gebied rondom de vroegere visafslag van Katwijk, welke een complete metamorfose ondergaan heeft van industriegebied naar een gezellige buurt met diverse woningen en die met zijn architectuur de oude geschiedenis van Katwijk eer aan doet.

Fase II omvat in totaal 42 woningen, onderverdeeld in 25 ruime eengezinswoningen en 17 rijk gedetailleerde kadewoningen waaronder een ‘special’.

De royale kadewoningen, variërend van 174 m2 - 213 m2, hebben een stijlvolle architectuur, liggen aan het water van het Prins Hendrikkanaal en zijn met een afwisselend gevelbeeld en rijke detaillering die voor stijlvolle uitstraling en karakter van de vroegere pakhuizen zorgen, stuk voor stuk uniek.

Franse balkons, diversiteit in daken, vorm en kleur maakt deze woningen tot een prachtig, sfeervol plaatje, helemaal in de stijl van Jesse.

Het dorpse gevoel wordt gecreëerd door de ruime en charmante eengezinswoningen.

Wij vonden het mooi om als installatiebedrijf onderdeel te zijn van dit unieke project in ons eigen Katwijk door zowel de W-als E-installaties te mogen verzorgen. Het ter plaatse met zink bewerken van het bekende 'torentje' laat tevens een stukje vakwerk zien dat P. van der Niet B.V. in huis heeft en was letterlijk een hoogtepunt van dit project.

INFO

Status:

Gerealiseerd

Datum:

15-07-2016

Aannemer:

Ouwehand Bouw Katwijk

Disciplines:

E-Installaties

W-installaties

LOCATIE

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.