Redershaven Fase III

29 woningen te Katwijk

Aan de Prins Hendrikkade, op een prachtige plek in hartje Katwijk is op historische grond het project Redershaven gerealiseerd.

Redershaven is een gebied rondom de vroegere visafslag van Katwijk, welke een complete metamorfose ondergaan heeft van industriegebied naar een gezellige buurt met diverse woningen en die met zijn architectuur de oude geschiedenis van Katwijk eer aan doet.

Fase II omvat in totaal 42 woningen, onderverdeeld in 25 ruime eengezinswoningen en 17 rijk gedetailleerde kadewoningen waaronder een ‘special’.

De royale kadewoningen, variërend van 174 m2 - 213 m2, hebben een stijlvolle architectuur, liggen aan het water van het Prins Hendrikkanaal en zijn met een afwisselend gevelbeeld en rijke detaillering die voor stijlvolle uitstraling en karakter van de vroegere pakhuizen zorgen, stuk voor stuk uniek. Franse balkons, diversiteit in daken, vorm en kleur maakt deze woningen tot een prachtig, sfeervol plaatje, helemaal in de stijl van Jesse.

Het dorpse gevoel wordt gecreëerd door de ruime en charmante eengezinswoningen.

Redershaven III is de laatste fase in dit project en maakt deel uit van de eerder gerealiseerde fases 1 & 2 waarmee dit plandeel op een mooie wijze afgerond wordt. Deze laatste fase bestaat uit in totaal 29 woningen; 11 kadewoningen en 18 rijwoningen.

Wij vonden het mooi om als installatiebedrijf ook in de laatste fase onderdeel te zijn van dit unieke project in ons eigen Katwijk en mochten voor deze fase de W-installaties verzorgen.

INFO

Status:

Gerealiseerd

Datum:

22-08-2017

Aannemer:

Ouwehand Bouw Katwijk

Disciplines:

W-installaties

LOCATIE

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.