De Westhof

38 appartementen

De transformatie van het terrein van de voormalige Ripperda Kazerne naar een geliefde woonwijk aan de rand van het centrum van Haarlem is voltooid met de realisatie van De Westhof, 38 luxe drie- en vierkamerappartementen gelegen achter het gerestaureerde, monumentale Hoofdgebouw, centraal op het kazerneterrein. De appartementen in De Westhof zijn er in vijf verschillende typen, verdeeld over vijf woonlagen. In gebruiksoppervlak variëren de appartementen van ca. 80 tot 160 m² met twee- of drie slaapkamers.

Ieder appartement is standaard uitgerust met vloerverwarming als hoofdverwarming. Deze zorgt, samen met de hoogrendement combi-ketel voor een comfortabel binnenklimaat, mede omdat de temperatuur in ieder vertrek apart naar behoeven ingesteld kan worden.

Een mechanisch ventilatiesysteem wat lucht afzuigt in het toilet, de badkamer, de keuken en de technische ruimte en zelfregelende ventilatieroosters in de gevels zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit gewaarborgd wordt.

Voor wat betreft de elektrotechnische installatie zijn de appartementen royaal voorzien van wandcontactdozen, lichtpunten en loze leidingen van meterkast naar de verschillende verblijfsruimten en is er luxe schakelmateriaal toegepast.

Door middel van een videofoon kan gezien worden wie er voor de deur staat en kan de hoofdentreedeur vanuit het appartement worden geopend.

De badkamer en het toilet zijn met keramisch sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe kwalitatief hoogwaardig uitgerust.

INFO

Status:

Gerealiseerd

Datum:

07-11-2016

Aannemer:

Thunnissen Bouw

Disciplines:

E-Installaties

W-installaties

LOCATIE

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.