Elektrotechnische Installaties

Elektrotechnische Installaties

Elektrotechniek inzetten voor veiligheid, gebruiksgemak en milieu, dat is de toekomst. Want comfortabel en veilig wonen zonder het milieu te veel te belasten, dat willen we allemaal!

Elektrotechniek zorgt voor vooruitgang. De moderne mens is omringd door elektrotechnische toepassingen en we kunnen én willen niet meer zonder.

P. van der Niet B.V. volgt de markt op de voet en maakt voortdurend gebruik van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van elektrotechnische installaties.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld invulling geven aan domotica- oftewel huisautomatiseringsystemen, die tegenwoordig in steeds meer huishoudens voorkomen en aanzienlijk bij kunnen dragen aan energiebesparing, veiligheid en wooncomfort.

Domotica

Met een domoticasysteem regelt de gebruiker de huistechniek mobiel, slim en geheel naar eigen wens. Alles kan zowel met smartphone, tablet of computer, als via touchbediening of spraaksturing op afstand worden bediend.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw verlichting op afstand in-, of uit schakelen, of uw woning bewaken middels IP-camera’s. U kunt uw verwarming thuis alvast aanzetten terwijl u nog onderweg bent zodat u thuis komt in een opgewarmd huis. Deze toepassingen worden veelal gezien als ‘luxe’ die met name het wooncomfort optimaliseren.

De link naar duurzame installaties wordt echter niet onmiddellijk gelegd maar door toepassen van domotica kan ook zeer energiebesparend gewerkt worden. Denkt u zich maar in dat een openstandsignalering van ramen kan zorgen voor het (plaatselijk) dichtsturen van verwarmingsgroepen. Of eenvoudigweg uw stroomverbruik in de gaten houden d.m.v. een slimme thermostaat.

Domotica kan op allerlei verschillende manieren ingezet worden. Componenten zoals verlichting, ventilatie, energiemonitoring, beveiliging, audio, entertainment en verwarming zijn te integreren, waarmee door de juiste installatieonderdelen toe te passen, het aangename gecombineerd kan worden met het functionele aspect.

Als totaalinstallateur kunnen wij u bedienen met onze brede kennis in al bovengenoemde specialismen die in een domotica systeem samen komen, onder één dak!

Onze elektrotechnische installaties:

  • Licht- en krachtstroominstallaties

  • Zwakstroominstallaties

  • Besturingssystemen

  • Telefonie en datacommunicatie

  • Videofooninstallatie

  • Brandmeldinstallaties

  • Inbraaksignalering

  • PV panelen

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.