Geschiedenis

P. van der Niet B.V. is ontstaan uit het op 1 september 1960 opgerichte loodgietersbedrijf P. van der Niet Wassenaar B.V., door dhr. Piet van der Niet.

Zijn missie is om zijn technische diensten uit te breiden naar meerdere disciplines om zich uiteindelijk als totaalinstallateur te kunnen onderscheiden op de markt. En zo geschiedde.

Verschillende overnames van bedrijven gespecialiseerd in zowel W- als E installaties en luchtbehandeling hebben plaats, om vanaf 1971 over het totale dienstenpakket te beschikken. Doordat het bedrijf aanzienlijk in omvang toeneemt en de werken zich spreiden wordt er in 1978 een nieuw kantoorpand gebouwd op een centrale locatie in ’t Heen in Katwijk waar Ing. Gijsbert van Duijn vanaf 1992 vestigingsleider wordt.

Het roer om

In 1993 neemt Ing. Gijsbert van Duijn het stokje van dhr. Van der Niet over, en voert een rigoureuze reorganisatie door, waarbij o.a. alle bedrijfsactiviteiten samengevoegd worden binnen vestiging Katwijk. Dit blijkt een succesvolle zet. Het bedrijf floreert en groeit uit tot een voornaam speler in de installatiebranche.

Familiebedrijf

Zoon Frank van Duijn deelt de interesse voor het vak en met het ondernemerschap in de genen is het per 2014 nu de tweede generatie Van Duijn die de scepter zwaait. Na zelf de benodigde ervaring elders in installatiewereld op te hebben gedaan wordt Frank vervolgens bij P. van der Niet B.V. volledig klaargestoomd voor het leiderschap.

De combinatie van technisch inzicht, gedrevenheid, het uitwisselen van jarenlange kennis en ervaring en eigen moderne innovatieve ideeën werkt verfrissend op het bedrijf. Er wordt geïnvesteerd in automatisering waardoor efficiënter gewerkt kan worden en daarmee kosten bespaard.

Voor de aanschaf van al uw installatiematerialen wordt webshop Installatietopper.nl in het leven geroepen, een webshop die heden nog steeds wordt uitgebreid en inmiddels steeds meer naamsbekendheid krijgt.

Mede door veranderende marktomstandigheden heeft P. van der Niet B.V. zich naast nieuwbouw ook gespecialiseerd in renovatie & transformatie projecten en daarin nieuwe duurzame relaties opgebouwd.

Met een jonge staf die zeer gemotiveerd is om P. van der Niet B.V. naar een nog hoger level te tillen ziet het bedrijf de toekomst met zeer veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet.

Overzicht

Opgericht:

1960

Locatie:

Katwijk aan Zee

Werknemers:

65

Directeur:

F. van Duijn

LOCATIE

©2024 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2024 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.