Erkenningen en certificering

Erkenningen en certificering

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om zeker te stellen dat wij aan een hoge standaard blijven voldoen én aan de wet- en regelgeving hebben wij ons laten certificeren voor de BRL 6000. Dit is een beoordelingsrichtlijn die verder gaat dan een erkenning. De richtlijnen helpen ons om scherp te blijven op onze werkprocessen en de kwaliteit van onze installaties

P. van der Niet Katwijk B.V. is gecertificeerd voor de volgende deelgebieden:

Met de certificering voor deze acht deelgebieden in de installatietechniek conformeren wij ons aan strenge eisen. Deze eisen hebben niet alleen betrekking op het ontwerpen en monteren van de installaties, ze gaan ook over de vakbekwaamheid van onze medewerkers en de doeltreffendheid van onze werkprocessen. Zo wordt van ons verwacht dat wij continue onze werkprocessen beoordelen om vast te stellen of deze nog toereikend zijn en aan te passen als dat nodig blijkt te zijn.

Ieder jaar leggen wij verantwoording af aan een onafhankelijke externe partij (Kiwa) over onze bedrijfsprocessen en onze manier van werken. Zo blijven wij scherp op de kernwaarden van ons bedrijf, kwaliteit en betrouwbaarheid!

P. van der Niet Katwijk B.V. is tevens een erkend installatiebedrijf (InstallQ) en een erkend leerbedrijf (SBB).

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.