Al meer dan 60 jaar uw betrouwbare partner

Al meer dan 60 jaar zet P. van der Niet Katwijk BV zich met 65 enthousiaste medewerkers in op het gebied van technische installaties. Of het nu gaat om installaties die betrekking hebben op elektra, verwarming, koeling, sanitair of ventilatie, alle kennis en kunde is hier werkelijk onder één dak aanwezig.

Wij onderscheiden ons door het geven van professioneel en eerlijk advies, het herbergen van innoverende teken- en ontwerpmogelijkheden zoals BIM en een hoge kwaliteitsstandaard voor alle componenten die wij aanbrengen. Een bedrijf dat constant in beweging is waardoor wij als een betrouwbare partner in het bouw- en ontwikkelingsproces worden bestempeld.

Met onze BRL6000 certificering voor acht deelgebieden in de installatietechniek conformeren wij ons aan strenge eisen met betrekking tot ontwerp en installatie en de vakbekwaamheid van onze medewerkers.

Wij zijn niet alleen een technisch totaalinstallateur maar ook een familiebedrijf. De kenmerken van ons bedrijf richten zich veelal op de manier waarop we met elkaar omgaan. Respect, vertrouwen, begrip voor elkaar, duurzaam omgaan met relaties en de wereld, een aantal kenmerken die wij hoog hebben staan!

Overzicht

Opgericht:

1960

Locatie:

Katwijk aan Zee

Werknemers:

65

Directeur:

F. van Duijn

LOCATIE

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.