Offem-Zuid Fase I + II

113 + 49 woningen

Charmant, authentiek en groen; dit is nieuwbouw zoals je het maar zelden ziet!

De nieuwbouw van plan Offem Zuid is geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat, het Lindenplein en Landhuis Klein Offem in Noordwijk Binnen. Veel aandacht is er besteed aan de details van de gevels en ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug in de nieuwe wijk, die straks naadloos aansluit bij de omgeving.

Fase 1 bestaat uit 113 woningen die grofweg te verdelen zijn in tien verschillende hoofdtypes, waaronder prachtige huizen langs de singel, starterswoningen, herenhuizen, schitterende tweekappers en vrijstaande villa’s, die stuk voor stuk één of meerdere elementen bevatten die echt kwaliteit toevoegen en Offem Zuid een uniek karakter geven.

De nieuwe fase van Offem Zuid, fase II, bestaat in totaal uit 49 woningen, met grotendeels dezelfde woningtypes als fase I. Het aanbod van Offem Zuid fase 2: 6 rijwoningen, 18 herenhuizen, 12 4-onder-1-kapwoningen XL, 10 2-onder-1-kapvilla's en 3 vrijstaande villa's.

Een prachtig project waar voor P. van der Niet B.V. de rol is weggelegd om de woningen van een knap staaltje installatietechniek te voorzien.

De W-installaties bestaan uit loodgieterswerk, mechanische ventilatie en het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardig sanitair van het fabricaat Villeroy & Boch. Er is vloerverwarming aangelegd i.c.m. een CV-ketel.

De E-installaties bestaan uit het aanbrengen van een beldrukinstallatie, groepenkast, rookmelders en PV-panelen. Afgewerkt met schakelmateriaal van ook hier een toonaangevend fabricaat: Busch & Jaeger.

INFO

Status:

Gerealiseerd

Datum:

11-04-2018

Aannemer:

van Rhijn Bouw

Disciplines:

E-Installaties

W-installaties

LOCATIE

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.

©2021 P. van der Niet Katwijk B.V. Alle rechten voorbehouden.